Jeg sad den anden dag og kiggede nogle af mine gamle kageopskrifter igennem. Og så faldt jeg over den her hindbærsnitte som ikke rigtig er en hindbærsnitte, men en blanding mellem hindbærsnitte og kokos makroner.
Opskriften er som følgende:
Bund:
130 gram smør
100 gram rørsukker(jeg brugte mørk)
125 gram mel
1 tsk bagepulver
2 æggeblommer
Fyld:
200 gram hindbærsyltetøj(jeg brugte det uden kerner)
1 æg
100 gram rørsukker(jeg brugte lyst)
100 gram kokos
Mel, sukker, bagepulver og smør æltets hurtig sammen.
Tilsæt æggeblommer og samle dejen. Tryk ud i en form ca 20*30 cm. min er 25*25 cm.
Bag i ovnen ved 180 grader i ca 15-20 minutter, til den er gylden.
Put nu syltetøj ovenpå. Rør æg, sukker og kokos sammen og fordel over syltetøjet. Man kan evt. putte lidt chokolade, nødder eller hvad man nu lige lyster mellem syltetøj og kokos låg.
Bag i 20 minutter. Og så kommer det svære. KØL af inden der smages
Tilsæt æggeblommer og samle dejen. Tryk ud i en form ca 20*30 cm. min er 25*25 cm.
Bag i ovnen ved 180 grader i ca 15-20 minutter, til den er gylden.
Put nu syltetøj ovenpå. Rør æg, sukker og kokos sammen og fordel over syltetøjet. Man kan evt. putte lidt chokolade, nødder eller hvad man nu lige lyster mellem syltetøj og kokos låg.
Bag i 20 minutter. Og så kommer det svære. KØL af inden der smages
Kagen er fantastisk let og lækker at lave. Jeg puttede lidt chokolade i min. Men jeg har før med stor succes puttet nødder, hvid chokolade og friske hindbær i også.
Det er lige sådan en kage man skal hygge sig med søndag aften. Eller også kan man gemme den en dags tid, det bliver den ikke dårligere af.
Som i kan se leger jeg lidt med billederne. Så de har ændret farve og fået ramme. Nu må vi se hvor jeg ender:-)
Husk nu konkurrencen
Kommentarer
Send en kommentar